Illusionen for kokkene på Klitrosen.

Vi tror på gode råvarer, der giver de bedste retter. Med Vesterhavet i baghaven er fisk en helt naturlig ingrediens i mange af vores retter.

Du får selvfølgelig også masser af bla. kalvekød fra kødkvæg græsset i lokale enge – kødretter hvor madoplevelsen er helt i top. Grøntsager og ikke mindst nye kartofler i sæson oppe fra bondemanden i Hjortdal – gravet op på dagen – bedre bliver det vist ikke.

Vores restaurant er udsmykket med inspirerende drivtømmer, sten, sand og skaller så det emmer af strand og hav. Der er tænkt på detaljen for øjet såvel som ganen.

Restauranten tilbyder et højt niveau med kun de bedste råvarer, som ofte er fra egnen.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og levere flot kvalitet samt service med smilende personale, der sætter en ære i at give dig en god oplevelse.

Alle grupper og selskaber bookes efter aftale – vi åbner gerne alle dage for grupper. Book et bord a la carte bord på mail recep@roennes-hotel.dk eller på 98208020 – vores anden restaurant i Slettestrand (Klitrosen har ingen a la carte – kun ophold og selskaber) se a la carte kortet via dette link Restaurant – Rønnes Hotel (roennes-hotel.dk)

Klitrosens kokke laver dagligt en dug frisk 3 retters menu efter dagens udvalg af årstidens friske råvarer men de fleste dage i sommeren 2021 vil alt service foregå fra Restaurant 2 på Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev pga. manglende kokke og tjenere.

Allergener henvendelse venligst til personalet. Vi holder os retten til at lave små ændringer i menuen på dagen.