Skip to main content

Nyhedsbrev

* = Obligatorisk felt

Drevet af MailChimp!

Fest

Strandhotel Klitrosen er med sin tætte beliggenhed i et naturskønt område tæt ved skov og strand, et oplagt sted for jeres livs fest.

Vi har mulighed for at skræddersy præcis den fest i ønsker jer. Og hjælper jer gerne igennem hele processen. Om stort eller småt vi har 3 skønne sale til at udforme de perfekte rammer til netop jeres fest.

 • Bryllup

  Jeres livs fest og i mangler de perfekte rammer til at holde festen, eller måske endda at blive gift i? I har sommerfugle i maven og vil bare gerne fejre jeres kærlighed til hinanden? Men også rigtig mange bolde i luften og forskellige ting at forholde jer til?

  Så lad os hjælpe jer med at skabe et vidunderligt bryllup med fantastiske minder for jer og jeres
  kære.

  Strandhotel Klitrosen har mange års erfaring med at planlægge, udføre og skabe vidunderlige bryllupper – Helt uden stress og unødige bekymringer for jer.

  Vi er gode til at få alle de små detaljer på plads, der gør jeres dag magisk og hvor i bare kan
  læne jer tilbage og nyde den store dag.

  Vi har lavet nogle bryllupspakker, som inspiration til, hvorledes jeres dag kunne forløbe. Men vi tager helst snakken med jer, hvor vi sidder overfor hinanden, så vi kan få alle detaljerne med. Lige fra bordpynt til menuen, kommer vi gerne med forslag, eller sammensætter det bedste for jer, sammen med jer.

 • Fest/Selskab

  Rund fødselsdag, jubilæum eller bare end skøn fest fordi livet er dejligt? Ja så vil vi meget gerne danne rammerne netop herfor på Strandhotel Klitrosen.

  Vi sammensætter gerne menuen, borddækningen og hele arrangementets forløb, i samarbejde
  med dig eller kommer med et forslag herpå.

  Hent vores selskabsfolder (PDF)

 • Konfirmation

  Konfirmation er en helt særlig dag for de unge mennesker og vi bidrager gerne til at opfylde konfirmandens ønsker til en dejlig uforglemmelig dag.

  Vi har sammensat nogle eksempler på konfirmationspakker og er meget gerne behjælpelige
  med at planlægge konfirmandens store dag ned til mindste detalje.

Vi har følgende faciliteter:

Stor Sal – op til 125 siddende gæster
Restauranten – op til 80 siddende gæster
Under Lien – op til 50 siddende gæster

Til hotellet hører 27 dejlige værelser – 13 superior dobbeltværelser (max 4 voksne) nyrenoveret i vinteren 2022/2023 og 14 standard dobbeltværelser (max 2 voksne)

Derudover har vi et dejligt samarbejde med vores skønne nabohoteller, hvor yderligere værelser kan bookes igennem os, så i kan være sikre på at alle jeres gæster kan overnatte efter festen.

Kontakt os gerne på hej@klitrosen.dk eller 98208020, så vil vi gøre alt hvad vi kan får at opfylde alle jeres drømme til den perfekte fest.