Skip to main content

Nyhedsbrev

* = Obligatorisk felt

Drevet af MailChimp!

Arrangementer

Marts

Åbningsarrangement
Fredag d. 1. marts og fredag d. 8. marts


Vi skyder sæsonen igang med et par fantastiske aftener,
hvor vi tager fat i de danske “caviar”.
Disse aftener står nemlig i stenbiderens tegn.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til sæsonstart 2024

Bordet kan frit reserveres mellem 17.00 & 21.00

Menu

Surdejsbrød, lokal smør & salt
Stenbiderrogn med blinis, creme fraiche & rødløg
Stenbiderrogn med rørt kartoffelmos, lokal fløde, urter & purløg
Vesterhavsfisk med mættet sauce med rogn & vintergrønt
Kaffe & hjemmelavet sødt

Pris pr. person
kr. 395,-

(Børn u/12år kr. 195,-)

Tilkøb
Vinbar under middagen
Pris pr. person
kr. 295,-


Torsdage i marts
Torsdag d. 7., 14., og 21. marts

Vi byder hele familien til en hyggelig og afslappet aften, hvor vi serverer:

Stegt flæsk og persillesovs
– hertil: kogte kartofler og rødbeder

Pris pr. person
kr. 175,-

(Børn u/12år kr. 95,-)

Påsken 2024

Så er det tid til at samle familie & venner til en herlig frokost i vores restaurant.
Ud over vores á la carte, kan man bestille vores påskefrokost.

Påskefrokosten kan bestilles alle dage fra Palmesøndag d. 24. april til og med mandag d. 1 april mellem 11.30 & 14.00
Påskefrokosten kan bestilles til min. 2 personer og gerne ved bordbestillingen.
Lav en note om det i vores bookingsystem, hvis i booker online.
Laves også som take away disse dage, og kan afhentes senest kl. 17.00


Påskefrokost

Søndag d. 24. marts (palmesøndag) – mandag d. 1. april (2. påskedag)

– Retterne serveres som social dinning –

Rugbrød, surdejsbrød & lokal smør
”Gammeldaws” modnet sild & klassisk tilbehør
Fiskefilet med hjemmelavet remoulade, salater, råsyltede agurker & citron
Håndpillede rejer med mayonnaise, citron & dild
Hjemmerøget laks med urter & tørrede tomater
Grillet okse med kartoffelpuré & urter
Citronfromage med hvid chokoladeganache, citronpuré & tuile

Pris pr. person
kr. 300,-

(Børn u/12 år kr. 175,-)


Påskebrunch

Fredag d. 29. marts (Langfredag) – mandag d. 1. april (2. påskedag)

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg 
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra lokale mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. Person
kr. 195,-

(Børn u/12år kr. 110,-)

SANS – Smagen af Vesterhavet
Torsdag d. 28. marts (skærtorsdag) kl. 18:00


I samarbejde med VisitNordvestkysten præsenterer vi en aftens hvor vi dykker ned i en kulinarisk rejse, der vækker smagen af frisk havluft og nordiske råvarer. På Strandhotel Klitrosen inviterer vi dig til at opleve et festmåltid, hvor hver en bid er en hyldest til Vesterhavets skatkammer.

Menu

Snacks

Hjemmerøget laks med syltede og tørrede tomater,
ramsløgsmayonnaise & croutons

Vesterhavsfisk fra auktionen med jordskok, purløg,
rogn & beurre blanc

Citronfrommage med hvid chokoladeganache,
citroncreme & twill

Pris pr. person
kr. 395,-

(Børn u/12år kr. 190,-)

April

Kokkemøde med Claus Meyer
Onsdag d. 10. april

(Privat arrangement)


Brunchweekend
Lørdag d. 20. april og søndag d. 21. april

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg 
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra lokale mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. person
kr. 195,-

(Børn u/12år kr. 110,-)


Torsdage i april – Franske klassikere
Torsdag d. 18. april

Bouillabaisse & créme brûlée

Pris pr. person
kr. 300,-

(Børn u/12år kr. 175,-)

Torsdag d. 25. april

Steak Tatare & Confit de canard

Pris pr. person
kr. 300,-

(Børn u/12år kr. 175,-)

Maj

Vi elsker vores mødre og syntes at alle mødre skal fejres og forkæles denne skønne søndag.
Så inviter kvinderne i dit liv ned på Strandhotel Klitrosen  til den dejligste brunch eller en hyggelig aften i nydelsens tegn.
(fædre, sønner og brødre er selvfølgelig også meget velkomne)

Mors Dag – Brunch & Bobler
Søndag d. 12. maj kl. 9:30 – 11:30 

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg 
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra lokale mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. person
kr. 195,-

(Børn u/12år kr. 110,-)


Mors Dag – Inviter mor på gratis middag
Søndag d. 12. maj

Mor skal forkæles, derfor spiser hun helt gratis denne aften,
når i andre ved bordet bestiller en 3-retters menu fra vores aftenkort.

3 retter inkl. brød
Pris pr. person
395,-

(Børn u/12år kr. 195,-)


Pinsen 2024

Råvaremarked i forbindelse med Try Outdoor i Strandhotel Klitrosens store sal.

Lørdag d. 18. maj kl. 10:00- 16:00

Diverse lokale producenter deltager med deres skønne produkter. 

Strandhotel Klitrosen vil denne dag stå med vores hjemmelavede produkter.

Bl.a.: koldrøget laks & makrel, lufttørret coppa & bresaola, samt forskellige snapse. Perfekt til din pinsefrokost.

Vores kære kolleger fra V-Hav i Tranum vil denne dag også forkæle med deres hjemmelavede is.

Desuden tilbyder vi Strandhotel Klitrosens tapasanretning som Take Away til 2 personer.


Pinsefrokost
Lørdag d. 18. maj – mandag d. 20. maj kl. 11:30- 15:00

Klitrosens skønne tapasanretning med vores hjemmelavede lækkerier.

Pris pr. person
kr. 300,-

(Børn u/12år kr. 175,-)


Pinsebrunch
Lørdag d. 18. maj & søndag d. 19. maj kl. 9:30-11:30 

Kaffe & the
Hjemmelavet saft & most
2 slags brød med lokal smør
Pocheret æg med hjemmerøget laks & karse
2 slags hjemmelavet pålæg 
Yoghurt med friske bær & sprød havre
Ost fra lokale mejerier
Hjemmelavet marmelade
Små pandekager med lokal honning

Pris pr. person
kr. 195,-

(Børn u/12år kr. 110,-)


En aften med Sommerbuk
Fredag d. 24. maj og lørdag d. 25. maj kl. 18:00

Menu

Surdejsbrød & lokal smør
Braiseret sommerbuk med frikassé sauce & sprød butterdej
Sommerbuk med spæd grønt fra Tranum, vildtsauce, samt nye kartofler
Danske jordbær

Pris pr. person
kr. 395,-

(Børn u/12år kr. 175,-)

Juni

Asparges festival
Fredag d. 31. maj og lørdag d. 1. juni
&
Fredag d. 7. juni og lørdag d. 8. juni 

Menu

Aspargessalat med vinaigrette, crouton & vilde skud
Grillede asperges med trøffelblanquet, pocheret æg & karse
Dampet asparges & vesterhavsfisk, hollandaise, ramsløg, samt nye kartofler

Frokost
Pris pr. person
kr. 295,-

(Børn u/12år kr. 150,-)

Aften
Pris pr. person
kr. 395,-

(Børn u/12år kr. 195,-)



Fars dag
Onsdag d. 5. juni kl. 18:00

Inviter far med på en hyggelig aften på Strandhotel Klitrosen.

Denne aften skal far rigtig forkæles, derfor spiser han gratis ved bestilling af 3-retters menuer til hele bordet.

3-retters menu & brød

Pris pr. person
kr. 395,-

(Børn u/12år kr. 195,-)



Sankt Hans aften
Søndag d. 23. juni kl. 18:00

Vi fejrer midsommer med helstegt pattegris og alt hvad dertil hører.

Vi håber selvfølgelig på godt vejr, så vi kan fejre udenfor med live musik og afslappet stemning.

(Skulle vejrguderne ikke være på vores side denne aften flytter vi arrangementet ind i vores store sal).

Nærmere information omkring menuen kommer snarest.

Pris pr. person
kr. 195,-

(Børn u/12år kr. 110,-)